PROJECTMEDEWERKER CARING UNIVERSITIES

 

Apply before: 27 Oktober 2019
Institute:
Vrije Universiteit, Amsterdam
Job specification:
  • In het ‘Caring Universities’ project werken 4 Nederlandse universiteiten (Maastricht, Leiden, Utrecht, de Vrije Universiteit) samen om psychische en psychologische problemen van studenten in kaart te brengen, waar mogelijk te voorkomen en hulpverlening te verbeteren.
  • Binnen het project zijn we op zoek naar een projectmedewerker die ons meehelpt met het ontwikkelen van nieuwe e-health interventies. Deze interventies hebben de potentie om op korte termijn het welzijn van veel studenten in Nederland te verbeteren en worden wellicht op een later moment ook internationaal ingezet. U krijgt met deze functie de mogelijkheid om op een positieve manier bij te dragen aan een brede maatschappelijke kwestie.
  • De projectmedewerker is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en (her)schrijven van de inhoud voor e-health interventies gericht op de preventie en behandeling van veelvoorkomende psychische klachten onder studenten en tevens het verhogen van het welbevinden van studenten.
External references: More information