Promovendus Mental Health at Work

 

Apply before: 8 december 2019
Institute:
Universiteit van Amsterdam
Job specification:
  • De UvA is op zoek naar een promovendus / promovenda voor het project ‘H-Work Mental Health at Work: Developing and implementing a multilevel intervention framework’.
  • Het promotieproject ‘H-Work Mental Health at Work: Developing and implementing a multilevel intervention framework’ bestaat uit een uitdagende combinatie van theoretisch en toegepast onderzoek naar de werking van (combinaties van) specifieke interventies ter bevordering van welzijn op het werk binnen de EU. Deze interventies kunnen op individueel, groeps- of organisatieniveau plaatsvinden. Naast het in kaart brengen van bestaande interventies, zullen geselecteerde interventies ook worden geïmplementeerd binnen organisaties.
  • Je hebt hiervoor een afgeronde academische Master of Research Master in de Sociale wetenschappen nodig, bij voorkeur in de Arbeids- & Organisatiepsychologie of Arbeids- en Gezondheidspsychologie.
External references: More information