Stage/Vacature Basispsycholoog Bonaire

 

Apply before: N.A.
Institute: Expertisecenter Onderwijs Zorg (EOZ) Bonaire
Job specification:
  • Stichting Expertisecenter Bonaire (EOZ) is op zoek naar een enthousiaste basis orthopedagoog of psycholoog met diagnostiek aantekening en met het liefst onderwijservaring. Je werkt in een dynamisch team van ongeveer 10 schoolmaatschappelijk werkers en 10 gedragswetenschappers voor het primair en/of voortgezet onderwijs (incl. Volwasseneducatie). De gedragswetenschapper is als casemanager, onder leiding van de teamleider, verantwoordelijk voor een verantwoord plaatsing en/of begeleiding van de leerlingen. Dit natuurlijk in overleg met de school en ouders. Het accent van de begeleiding komt steeds meer te liggen op de relatie tussen de onderwijsbehoeften van de leerling en de wijze waarop de leerkracht hierop kan inspelen.  Bonaire kent geen speciaal onderwijs. EOZ ondersteunt daarom het regulier onderwijs om passend onderwijs mogelijk te maken voor elk kind. Verder verricht je ook diagnostisch onderzoek, geef je psycho-educatie en workshops over diverse problematieken. Het is tevens belangrijk dat je meedenkt aan professionaliteitsbevordering. Voor het goed uitoefenen van deze functie is kennis van de culturele achtergrond, taal (Papiamentu) en het onderwijs essentieel. Heb je interesse in een stageplek of baan bij EOZ stuur dan zo spoedig mogelijk jouw motivatiebrief en c.v. naar ons.
  • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Naast de vacature voor basispsycholoog is het EOZ ook op zoek naar een student psychologie voor een stage van 32 u tot 36.5 u per week.
  • Bij interesse neem contact op met Ryon Welvaart via r.welvaart@eoz-bonaire.org
External references: N.A.