Open dag Mentaal Beter

Apply before: 8 oktober, 2022
Institute: Mentaal Beter, Utrecht
 

Toe aan een nieuwe stap in je carriere? Benieuwd naar de behandel- en ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie? Of gewoon even sfeer proeven? Het kan allemaal tijdens de Open Dag voor behandelaren op de vestiging van Mentaal Beter in Utrecht op 8 oktober.

Wie zijn wij

Wij zijn Mentaal Beter en in iedere behandeling laten wij cliënten zien dat het anders kan. Wij helpen klachten verminderen en krachten ontwikkelen. Omdat Mentaal Beter volop in ontwikkeling is zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor onze praktijken in heel Nederland.

Open dag

Datum: zaterdag 8 oktober
Tijd: 10:00 – 13:00
Locatie: Mentaal Beter Utrecht
Burgemeester Verderlaan 17, 3544 AD Utrecht

External references: Meer informatie & aanmelden