Adviseur Onderwijs Servicecentrum te Gouda

Apply before: Oktober, 2022
Institute: MBO Rijnland, Gouda
 

Het betreft een ziektevervanging die direct in kan gaan t/m 31 december 2022 met een omvang van 0,5 fte. Wij vinden het ook leuk als net afgestudeerden solliciteren.

Wie zijn wij

Het Onderwijs Servicecentrum (OSC) adviseert en begeleidt studenten en onderwijsteams om er samen voor te zorgen dat studenten succesvol een beroepsopleiding met een diploma kunnen afronden. 

Wie ben jij

  • Je hebt een HBO/WO diploma
  • Je hebt ervaring in het (ambulant) begeleiden/ coachen van jongeren en van het ondersteunen van onderwijsteams.
  • En je hebt ervaring met Passend Onderwijs in het kader van uitvoering van extra ondersteuning.

Wij bieden jou

Op de functie van OSC adviseur C is de CAO MBO van toepassing. De functie is gewaardeerd in schaal 10 (maximaal € 4.615,- bruto per maand bij een dienstomvang van 36,86 uur per week). Aanstelling geschiedt voor bepaalde tijd. Het betreft een ziektevervanging die direct in kan gaan t/m 31 december 2022 met een omvang van 0,5 fte. Wij vinden het ook leuk als net afgestudeerden solliciteren.

Solliciteren & meer informatie

Wil je solliciteren, of ben je nieuwsgierig en wil je nog wat vragen stellen, dan kan dat. Je kunt contact opnemen met Eelco Kranenburg, teamleider OSC (ekranenburg@mborijnland.nl, 06 20854277). Als je wilt solliciteren op deze vacature, stuur dan een sollicitatiebrief met curriculum vitae naar Eelco Kranenburg.

External references: Meer informatie