WO wetenschappelijke onderzoeksstage Onderzoeksgroep Forensische Geestelijke Gezondheidszorg

 

Apply before: N.A.
Institute: GGzE, Eindhoven
  • GGzE Eenheid Kind en Jeugd biedt ambulante en klinische hulp aan kinderen en jongeren (0 tot 23 jaar) met psychiatrische problemen die niet eenvoudig op te lossen zijn. Binnen de eenheid wordt door de Onderzoeksgroep Forensische Geestelijke Gezondheidszorg veel onderzoek gedaan naar de verbetering van de zorg voor kinderen en jongeren met ernstige gedrags- en emotionele problemen. Met innovatief en grensverleggend klinisch onderzoek krijgen we meer zicht op beschermende en risicofactoren, neuropsychologische en cognitieve beperkingen en de behandelvoortgang.
  • Studenten (forensische) orthopedagogiek, klinische psychologie, neuropsychologie, ontwikkelingspsychologie of een vergelijkbare (research)master kunnen voor een wetenschappelijke onderzoeksstage bij ons terecht. Studenten werken mee aan lopend onderzoek en maken kennis met alle aspecten van het doen van onderzoek in de klinische praktijk.
  • Ieder jaar zijn er 4 stageplaatsen beschikbaar voor studenten. De onderzoeksstages hebben een omvang van gemiddeld zeven maanden en kunnen elke maand starten.
External references: More information