Trainer / Adviseur Talentonwikkeling (32u -40u)

Apply before:
Institute: Horizon
Job specification: Als Trainer / Adviseur bij Horizon T&O beweeg je je in de rol van adviseur, mentor, coach en regisseur. Hierdoor ben je meer dan trainer alleen. Vanuit je adviesrol fungeer je als sparringpartner voor onze klanten, terwijl je vanuit je trainersrol in staat bent leer- en veranderprocessen op gang te brengen bij deelnemers, opdrachtgevers en ook collega’s. Je bent altijd bezig om het juiste klimaat te scheppen voor nieuwe leermomenten. Je levert een bijdrage aan de acquisitie en bent verantwoordelijk voor (door)ontwikkeling en uitvoering van uitdagende en inspirerende maatwerktrajecten. Je ben een motiverende factor, denkt mee met collega’s en bepaalt mede de richting van het team.
External references: PDF