Critical Mind

Apply before:
Institute: Critical Minds
Job specification: Je houdt je bezig met projecten rondom projectbeheersing en -optimalisatie bij klanten voornamelijk in de maritieme sector. Dat is op dit moment nog zo, want we zijn ook aan het uitbreiden naar andere branches zoals de bouw en de zorg. Jij zorgt ervoor dat het proces inzichtelijk wordt gemaakt van bijvoorbeeld de bouw van een groot schip. Je stuurt hierbij op afwijkingen en geeft advies aan de projectleider. Een mooie combinatie van analytisch denken en de juiste informatie ophalen bij de juiste personen. Naast dat je bij je opdrachtgever energie de afdeling inbrengt, heb je ook een rol bij Critical Minds. Eens in de twee weken zitten we met z’n allen samen om te bouwen aan Critical Minds. Je sluit aan bij een werkgroep waar jouw interesse of expertise ligt. Daarnaast wordt er op deze Critical Minds dagen veel kennis gedeeld en staan er vaak trainingen op het programma. Zo zijn we aan het ondernemen en maken we samen onze dromen waar!
External references: Website