Beleidsmedewerker Rookvrije Generatie

Apply before: August 14th, 2017
Institute: De Alliantie Nederland Rookvrij (ANR)
Job specification: Je werkt aan een aantal dossiers die relevant zijn voor de realisatie van de Rookvrije Generatie op diverse manieren. Je bereidt enerzijds besluitvorming voor van werkgroepen en bestuur en anderzijds zorg je er ‘hands on’ voor dat lokaal sportverenigingen, scholen en speeltuinen rookvrij worden. Door bijvoorbeeld inhoudelijk uitzoekwerk en het meedenken met partners, waaronder de oprichters. Kennis van en ervaring met verhoudingen tussen (publieke) organisaties en samenwerking komen hier goed van pas. Daarnaast zorg je in nauwe afstemming met je collega’s op het Alliantiebureau voor een prettige samenwerking en afstemming in de werkgroepen Stakeholdersactivatie en Kennis.
External references: Website