Promovendus Healthy ageing in elderly with a low socioeconomic position: effectiveness of an integral approach

 

Apply before: 28 april 2020
Institute: Open Universiteit
Job specification:
  • Dit project betreft een onderzoek naar de effectiviteit van een integrale aanpak om ouderen, vooral lager opgeleid, te ondersteunen bij het vitaal en gezond ouder worden. De focus ligt op het lichamelijk en sociaal actief blijven waarin de effectief bewezen eHealth Actief Plus beweeginterventie een onderdeel is.
  • Mee kunnen doen in de digitale samenleving wordt immers ook voor ouderen steeds belangrijker Met een integrale wijkgerichte aanpak proberen we tegelijkertijd het individu, de sociale context en de (fysieke) omgeving positief te beïnvloeden. Diverse gemeenten hebben al medewerking toegezegd. Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met Pharos, het landelijk expertisecentrum voor het terugdringen van gezondheidsverschillen
  •  U heeft een Master Psychologie, of andere afgeronde academische opleiding in het bedoelde onderzoeksveld (bijvoorbeeld Health Psychology & Technology, Gezondheidspsychologie, Gezondheidswetenschappen, Health Education & Promotion) met relevante kennis op het gebied van ouder worden, bewegen, lokale gezondheidsbevordering en eHealth.
External references: More information