Vacature maatschappelijk werker COC Haaglanden

 

Apply before: 4 Juli, 2019
Institute:
COC Haaglanden, Den Haag
Job specification:
  • Het COC Haaglanden heeft een vacature voor een maatschappelijk werker voor 12-16 uur die zich in het bijzonder richt op ondersteuning en begeleiding van jongeren en transgenders die problemen ondervinden bij hun seksuele en/of genderidentiteit, met een specifieke focus op culturele en religieuze dilemma’s.
  • Psychosociale Hulpverlening voor homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuele mannen en vrouwen, transgenders, intersekse personen, hun partners, familieleden en vrienden van alle leeftijden en uit alle culturen uit de regio Haaglanden. Vragen rondom specifieke thema’s over het lesbisch, homo- en biseksueel en transgender bestaan (o.a. coming-out, coming-in, religieuze- en culturele dilemma’s, kinderen, relaties, homoseksualiteit binnen een heterorelatie enz.).
  • Voor meer informatie zie de link.
External references: Vacature maatschappelijk werker LHBTI COC Haaglanden juni 2019