Vacature PhD kandidaat, Radboud UMC

 

Apply before: No date specified
Institute:
Nijmegen, Radboud UMC
Job specification:
    • De afdeling Medische Psychologie van het Radboudumc verricht wetenschappelijk onderzoek binnen diverse onderzoeksthema’s in het onderzoeksinstituut Radboud Institute of Health Sciences. Binnen de onderzoeksgroep Psychosociale Oncologie start een door KWF Kankerbestrijding gefinancierd project: ‘Fear of progression in advanced cancer patients with prolonged survival on ongoing cancer treatment in an era of personalized medicine’.

    • De studie bestaat uit verschillende onderdelen en maakt gebruik van verschillende onderzoeksmethodes. Op basis van informatie uit interviews met patiënten en zorgverleners zal een klinische interview worden ontwikkeld om angst voor progressie vast te stellen. Daarnaast worden concepten als angst, onzekerheid en hoop in kaart gebracht door patiënten gedurende een periode te volgen in hun dagelijkse omgeving.

    • Wij zoeken een onderzoeker in opleiding met ambitie! Het liefst een duizendpoot: iemand die zich kan verhouden tot patiënten en naasten, professionals, zorgorganisaties. Die goed is in analyseren, reflecteren, communiceren, organiseren en die zelfstandig én in teamverband kan werken.
External references: Read more