Stage – Assessment & Development

 

Apply before: ASAP
Institute: HAYS (Amsterdam)
Job specification: Als stagiair Assessment & Development zal je meelopen met onze psychologen. Je gaat testassistentie verlenen aan kandidaten en je voert administratie werkzaamheden uit rondom een assessment. Je biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van rollenspellen en je draagt bij aan het uitwerken van overzichten voor klanten. Tevens ga je schaduwrapportages schrijven (met de mogelijkheid om je basisaantekening psychodiagnostiek te halen) en heb je mogelijkheid om deel te nemen aan projecten en commerciële acties. Een andere taak waarmee je aan de slag gaat is het onderzoeken van uitbreiding van het testinstrumentarium. Daarnaast krijg je genoeg ruimte voor het uitvoeren van een stageopdracht of –onderzoek.
External references: PDF