Wetenschappelijk Onderzoeker

Apply before: January 13th, 2018
Institute: Universiteit van Amsterdam (UvA) Sociale Geneeskunde
Job specification: De afdeling sociale geneeskunde van het AMC-UvA voert, in samenwerking met de GGD Amsterdam en de Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht, het project ‘Een familiegerichte aanpak voor een gezond gewicht van de multi-etnische jeugd uit de Bijlmer’ (FAMILY) uit. Daarbij wordt via een participatieve aanpak gewerkt om bij Creools-Surinaamse en West-Afrikaanse gezinnen met een kwetsbare sociaal-economische positie overgewicht bij de jeugd terug te dringen.

Jouw voornaamste taken zijn:
• Procesevaluatie van de interventie ontwikkeling, terugkoppelen van je bevindingen naar de interventie ontwikkelaars en het ontwikkelingsproces nauwkeurig beschrijven, inclusief theoretische onderbouwing.
• Opzetten en analyseren van een kleinschalige effectevaluatie via een ‘mixed-methods design’, met als doel de haalbaarheid van implementeren van een aangepast aanbod in de praktijk alsook het effect daarvan te onderzoeken.
• Organiseren van bijeenkomsten, opstellen nieuwsbrief over de voortgang en geven van presentaties bijvoorbeeld voor leden van de gemeenschap, bredere projectgroep.

External references: PDF